Fra overvægtig til personlig træner.

Jeg hedder Gitte Gry Rostock. Jeg er gift og har 2 børn. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2007. Læs her hvordan jeg selv kom overvægten til livs med hjælp fra en personlig træner, og hvordan vægttabet ændrede mit liv til det bedre.

Jeg er, og har altid været, meget glad for god mad, og jeg er i det hele taget en rigtig livsnyder. Jeg har selv siden gymnasietiden kæmpet en del med vægten, og især da jeg fik børn, kom det ud af kontrol. Jeg har altid døjet med overspisninger, og min vægt har svinget op og ned igennem årene.

Jeg har aldrig rigtig brudt mig om at være fysisk aktiv, og det er heller ikke noget, jeg er vokset op med. På trods af min sundhedsfaglige baggrund og viden kunne jeg ikke få vægten under kontrol. Da jeg var størst, vejede jeg over 100 kilo. Jeg havde ingen energi, og jeg havde svært ved at overskue min hverdag.

Oktober 2017 – vægt ca. 97 kilo

Juli 2018 – vægt ca. 75 kilo

Hvordan skiftede jeg retning?

Der skulle professionel hjælp til at vende bøtten for mig. Jeg brugte et år med hjælp fra en personlig træner, og det var virkelig effektivt for mig. De første tre måneder fik jeg mere intensiv hjælp, men derefter trappede jeg langsomt ned. Til sidst kom jeg til træning en gang om måneden. Den øvrige træning klarede jeg på egen hånd. Jeg har nu fået træning ind i min hverdag – jeg kan faktisk ikke rigtig undvære det i dag.

Ud over et vægttab på over 20 kilo og betydelig mere energi fik jeg samtidig lyst til at hjælpe andre til at opleve glæden ved et vægttab og et sundere liv, som jeg selv havde oplevet det. Jeg blev virkelig inspireret af ideen med personlig træning.

Det var noget, der virkede – det kunne jeg jo se på min egen krop. Derfor tog jeg den beslutning at uddanne mig til personlig træner og kostvejleder hos At Work Skolen.

Desværre var jeg ikke kommet mine overspisninger til livs, så dem døjer jeg stadig med. Jeg har dog fundet ud af, at VaneCoaching kan hjælpe på dette, så derfor har jeg taget uddannelsen til VaneCoach i 2022.

Hvorfor skal du vælge mig som personlig træner og coach?

Jeg ved præcis hvad du gennemgår. Jeg har selv været igennem mit eget vægttabsforløb med både opture og nedture. Jeg siger ikke, at jeg har fundet en mirakel-kur, men jeg vil påstå, at jeg med mine egne erfaringer med vægttab, min uddannelse som personlig træner, kostvejleder og VaneCoach samt min sundhedsfaglige viden fra mit mangeårige virke som sygeplejerske er enormt godt rustet, og det giver mig de bedste forudsætninger for at hjælpe og støtte dig igennem forløbet.

Da jeg startede mit vægttabsforløb, vejede jeg mindst 25 kilo for meget, og jeg havde aldrig trænet før. Mit udgangspunkt var simpelthen dårlig kondition, lavt selvværd og intet overskud. Jeg fik hjælp af en personlig træner, og med relativt små ændringer i min hverdag fik jeg langsomt men sikkert ændret min livsstil, og jeg tabte 20 kilo på 9 måneder. Jeg fik det fantastisk godt med mig selv og min krop.

Efter mit store vægttab i 2018 har min vægt svinget lidt. En global pandemi og diverse andre bekymringer har pustet lidt til mine overspisninger, og derfor er jeg lidt større nu, end lige efter mit vægttab. Men jeg arbejder på det, og det går den rigtige vej.  At omlægge livsstilen er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg har stadig et par kilo for meget på sidebenene, men jeg føler mig stærk, jeg har det fantastisk, og det er det vigtigste for mig.

Det handler for mig ikke så meget om tallet på badevægten. Det handler om at nå dertil, hvor jeg er glad for mig selv og mit spejlbillede. Oveni købet har jeg opdaget, at jeg har fået væsentlig mere energi i hverdagen, og at mit humør også har fået et løft.

Jeg kan også hjælpe dig med vægttab. Kontakt mig her.

 

Menu